TAPA TSR FSR certificering

Inhoudsopgave:

Wat is TAPA?

TAPA staat voor Transported Asset Protection Association en kent diverse certificeringen. Deze certificeringen geven aan dat goederen in de supply chain preventief worden beschermd. TAPA biedt beveiligingsrichtlijnen waarmee het beveiligingsniveau gestandaardiseerd wordt. Met een TAPA certificaat kan uw bedrijf aantonen dat de bedrijfsprocessen voor het beveiligen van goederen op orde zijn.

Meer over TAPA certificering

Elbers Management Consultants B.V. is gespecialiseerd in TAPA TSR (trucking security requirements) en TAPA FSR (facility security requirements).

Offerte ontvangen?

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Lees meer over de variaties

De TAPA TSR beschrijft de minimale beveiligingsstandaarden voor wegtransport van high value goederen. Verder beschrijft de TAPA TSR de processen en specificaties volgens welke transportondernemingen TAPA TSR  gecertificeerd kunnen worden.

De TAPA FSR beschrijft de minimum beveiligingsmaatregelen voor opslag van high value goederen. Verder beschrijft de TAPA FSR de processen en specificaties volgens welke logistieke dienstverleners TAPA FSR gecertificeerd kunnen worden.

Met advies én opleiding zijn wij de partner in certificeren

Voordelen van TAPA certificering

Als uw bedrijf beschikt over een TAPA certificering dan brengt dit een groot aantal voordelen met zich mee:

Wat kost TAPA certificering?

De kosten voor TAPA certificering zijn afhankelijk van uw bedrijfssituatie. Denk hierbij aan de bedrijfsomvang en complexiteit van werkprocessen binnen uw organisatie. Tijdens een gratis consult kunnen wij u vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw bedrijf. Zodra u de kosten van TAPA certificering tegenover de voordelen legt, merkt u al snel dat het een goede investering is. Neem contact met ons op voor een gratis consult.

Waarom certificering bij Elbers Management Consultant B.V.?

Elbers Management Consultants B.V. is sinds 1990 werkzaam in de Benelux. Onze belangrijkste expertise is het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van managementsystemen. Daarnaast bieden wij professionele begeleiding bij het verkrijgen van officiële certificaten en vergunningen.

Hans Elbers

“U kunt bellen naar 088 1955 387 of wilt u liever teruggebeld worden?”

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

WhatsApp chat