GMP+ certificering

Wat is GMP+

Het hebben van een GMP+ FSA certificaat toont aan dat het kwaliteitsborgings-systeem wordt toegepast in de gehele diervoeding supply chain. De veiligheid van diervoeder staat centraal als onderdeel van voedselveiligheid. De gedachte hierachter is dat voer voor dieren en voedsel voor de mens niet los van elkaar gezien kunnen worden. Het systeem bevat onderdelen van de HACCP en ISO 9001 systematiek en wordt onderhouden door GMP+ International. Het is een robuuste en wereldwijd erkende aanpak, gericht op het continu verbeteren van uw processen en het beheren van risico’s binnen de supply chain van food en feed.

Meer over GMP+

Er zijn verschillende varianten van de GMP+. Elbers Management Consultants B.V. is gespecialiseerd in GMP+ B3 Handel, collectie en op- en overslag en GMP+ B4 Transport.

Offerte ontvangen?

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Lees meer over de variaties

GMP+ B3 omvat de handel in alle soorten diervoeder en varieert van internationaal georiënteerde handel tot nationale handel. Verder worden onder deze scope de activiteiten gecertificeerd die door een op- of overslagbedrijf worden uitgevoerd. Het gaat enerzijds om de basisactiviteiten als inname, de eigenlijke opslag en uitleveren.

De GMP+ B4 bevat de voorwaarden en eisen voor de borging van:

  1. Bevrachting van wegtransport, kustvaart, binnenvaart, zeetransport en railtransport.

Onder deze scope kunnen alle activiteiten die betrekking hebben op bevrachting worden uitgevoerd. Het gaat hierbij om het hele proces van het aanvaarden van de opdracht, het kiezen en accepteren van een laadcompartiment, de opdracht tot inspectie, de goedkeuring van het laadcompartiment op basis van het positieve LCI-rapporten het bijhouden van de relevante administratie.

  1. Het transport over de weg en via het spoor.

Hieronder wordt niet alleen het fysieke transport verstaan maar ook alle activiteiten die het transport mogelijk maken waaronder planning, inkoop, reiniging en administratie.

Met advies én opleiding zijn wij de partner in certificeren

Voordelen van GMP+ certificering

Als uw bedrijf beschikt over een GMP+ certificering dan brengt dit een groot aantal voordelen met zich mee:

Wat kost GMP+ certificering?

De kosten voor certificering zijn afhankelijk van uw bedrijfssituatie. Denk hierbij aan de bedrijfsomvang en complexiteit van werkprocessen binnen uw organisatie. Tijdens een gratis consult kunnen wij u vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw bedrijf. Zodra u de kosten van GMP+ certificering tegenover de voordelen legt, merkt u al snel dat het een goede investering is. Neem contact met ons op voor een gratis consult.

Waarom certificering bij Elbers Management Consultant B.V.?

Elbers Management Consultants B.V. is sinds 1990 werkzaam in de Benelux. Onze belangrijkste expertise is het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van managementsystemen. Daarnaast bieden wij professionele begeleiding bij het verkrijgen van officiële certificaten en vergunningen.

Hans Elbers

“U kunt bellen naar 088 1955 387 of wilt u liever teruggebeld worden?”

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

WhatsApp chat