VCA certificering

Wat is VCA?

Steeds meer opdrachtgevers verlangen van u een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier van werken. De ARBO wetgeving stelt daarnaast toenemende eisen aan de arbeidsomstandigheden binnen uw organisatie. Om aan de eisen van de opdrachtgevers en van de overheid tegemoet te komen kunt u besluiten het VCA certificaat te behalen. VCA ondersteunt tevens het structureren en aantoonbaar maken van uw eigen veiligheidssysteem en het vergroten van het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie. Bovendien bespaart het voorkomen van ongevallen en incidenten u jaarlijks veel geld.

Meer over VCA certificering

Om VCA gecertificeerd te worden, moeten de medewerkers een VCA cursus volgen en moet u voldoen aan de vragen in de VCA checklist. De vragen die hier in staan hebben betrekking op Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) en moet u positief kunnen beantwoorden

Offerte ontvangen?

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Voordelen van VCA certificering

Als uw bedrijf beschikt over een VCA certificering dan brengt dit een groot aantal voordelen met zich mee:

Met advies én opleiding zijn wij de partner in certificeren

Wat kost VCA certificering?

De kosten voor VCA certificering zijn afhankelijk van uw bedrijfssituatie. Denk hierbij aan de bedrijfsomvang en complexiteit van werkprocessen binnen uw organisatie. Tijdens een gratis consult kunnen wij u vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw bedrijf. Zodra u de kosten van VCA certificering tegenover de voordelen legt, merkt u al snel dat het een goede investering is. Neem contact met ons op voor een gratis consult.

Waarom certificering bij Elbers Management Consultant B.V.?

Elbers Management Consultants B.V. is sinds 1990 werkzaam in de Benelux. Onze belangrijkste expertise is het opzetten, invoeren, onderhouden en verbeteren van managementsystemen. Daarnaast bieden wij professionele begeleiding bij het verkrijgen van officiële certificaten en vergunningen.

Hans Elbers

“U kunt bellen naar 088 1955 387 of wilt u liever teruggebeld worden?”

Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

WhatsApp chat